Haris Džinović otkrio kako se deca osećaju: "Šokantno podnose, namera je bila da im se otac strpa u zatvor"

 
N. L.
M. K.
N. L. M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

"Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca", istakao je on

Haris Džinović govorioje za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku, a u razgovoru je pomenuo i kako su deca reagovala na nemili incident koji se dogodio sinoć, 1. aprila.

Naime, nakon što je detaljno objasnio šta se dogodilo sinoć, pitali smo ga i kako deca, Đina i Kan, podnose sve što se događa u porodici.

- Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori.

Na pitanje da li su razgovarali sa majkom, Haris nam je rekao:

- Ne znam da li se čuju, ne čuju... Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je detetu pukao film i rekao je ćao, doviđenja.

Podsetimo, Haris Džinović govorio je za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku u kojoj pevač živi sa decom, a iz koje se ona pre izvesnog vremena svojevoljno iselila.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal legendarni pevač objasnio je šta se to dogodilo prošle noći, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    2. april 2024 | 18:20

    Brka bi vec mogao da prestane da se blamira i iznosi prljav ves iz svog braka. Imao je 50 kada je muvao 20-godisnjakinju. To dosta govori o njemu. Sta je trazio, to je i dobio.

  • Srdjan

    2. april 2024 | 18:30

    e moj prijatelju nedaj se izprovocirati zene su opasno zlo htelaje daje napadnes pa da te izbace iz kuce nisi ni prvi ni poslednji koda ih jedan otac pravio nagledalose to filmova pa zamisljaju svasta

  • stranac

    2. april 2024 | 18:21

    Harise mlada zena trazi zivot a ti si u zalazu Zato radi tezge i vodi racuna o kuci i deci Kasnis u svemu sokole i placaj sada u starosti Opusti se i tako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA