Dara Bubamara "ugasila" Slobu Radanovića, ali bukvalno: Obrisala mu pesmu, pa ga porukom opasno potkačila

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 13

"Pravda je morala da bude zadovoljena", navela je pevačica

Folk pevačica Dara Bubamara tvrdi da je Sloba Radanović prisvojio pesmu koju je za nju pisala Marina Tucaković, a koju je ona otpevala kao duetsku sa pevačem Željkom Nikolićem.

- Šokirana sam! Juče me je zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te, dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, pesma se zove "Infarkt moje duše"". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara besno za Informer.

Željko Nikolić, koji je pesmu platio, se takođe oglasio.

- Marina je napisala taj poslednji tekst. Ja sam 2021. godine kupio tu pesmu, šokiralo me je kad sam video da je moja pesma na Slobinom novom albumu. Nisam se nadao da neko kupljenu pesmu može da proda - rekao je Željko Nikolić.

Ipak, Slobina supruga Jelena Radanović izjavila je "da su oni uredno platili pesmu i da je to na kompozitoru".

- Stvarno ne želimo da komentarišemo takve stvari, a i nema šta. Sloba nije mogao da otpeva pesmu da je nije uredno platio, odnosno prava od autora. Ti detalji moraju da se provere sa autorima, mi smo uredno platili pesmu - navela je Radanovićka koja je još istakla da sumnja da neko pokušava preko njenog supruga da potencijalno dođe do "5 minuta slave".

- Videla sam natpise, ali, opet kažem, stvarno nema šta da se komentariše. Sloba je platio pesmu i snimio, nije mogao da je snimi da je nije kupio i, uostalom, ne bi ja najavio. Zaista ne znam šta se tu dešava i da li neko nešto pokušava, ali mi smo mirni, znamo da smo sve uredno uradili. Ne znam detalje, autori su Rale Ratković i Marina Tucaković, ne znam šta se sa tim pesmama dešava - zaključila je Jelena za Telegraf.

Dara Bubamara se danas ponovo oglasila ovim povodom i otkrila da je pesma ukinuta.

- Pravda je morala da bude zadovoljena! Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana. Gde ćeš bicikom na Rusiju? - saopštila je Bubamara putem Instagrama.

Inače, Dara je juče objavila zvaničnu poruku koja je poslata Raletu Ratkoviću, nakon što je Sloba saopštio da će objaviti spornu pesmu po kojoj se i zove njegov album.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinudjen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdacar pozdrav - piše u poruci koju je Dara poslala Goranu.

(Telegraf.rs)

Video: Dara Bubamara se počastila novim stanom, pa se javno pohvalila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N

    30. mart 2024 | 14:48

    Bravo Daro i spremaj tužbu za odštetu. Bahatosti od strane pojedinaca nema kraja.

  • Marija

    30. mart 2024 | 16:22

    Što bi rekli naletio na pogrešnu. U laži su kratke noge ali voli da pokuša. Podrška Dari.

  • Bgd

    30. mart 2024 | 16:02

    Jednom balvan, uvek balvan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA