Ovo je jasno pokazivalo da Dragana i Toni mesecima nisu zajedno: Desila se velika promena i svi su je videli

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Na događajima se nisu pojavljivali zajedno, a naš paparaco je Draganu čak nekoliko puta "uhvatio" i samu na aerodromu Nikola Tesla

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića okončan je nakon 24 godine ljubavi, a jedan detalj razotkrivao ih je već mesecima.

Naime, iako je Dragana tek sada objavila da je podnela papire za razvod braka, o krahu njihove ljubavi uveliko se nagađalo.

Kako su bili više od dve decenije u skladnom braku i svojom ljubavi su davali primer, pa se i na svakom događaju pojavljivali zajedno - poslednjih meseci to je potpuno "stalo".

Ono što su mnogi primetili, Draganu je umesto Tonija, gotovo svuda vozio, dočekivao i sačekivao sin Marko ili bliski saradnici. Ni suprug, ali ni porodični vozač koji je radio za njih, se više nisu pojavljivali sa Mirkovićevom.

Na događajima se nisu pojavljivali zajedno, a naš paparaco je čak Draganu nekoliko puta "uhvatio" i samu na aerodromu Nikola Tesla, kako dolazi ili odlazi iz Srbije.

Upravo svi ti detalji, naveli su mnoge da pomisle da u njihovom braku nisu baš najčistije stvari - što se ispostavilo kao tačno.

Podsetimo, do ekipe Telegrafa je pre nekoliko meseci sa više strana došla informacija da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Pevačica je ovo zvanično saopštila večeras, 26. marta, saopštenjem za medije.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - priča naš izvor.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobi

    26. mart 2024 | 20:57

    Nikad mi neće biti jasno da ljudi budu u braku 20-30 godina,i onda shvate da treba da se razvedu..Ovo je kao neka epidemija razvoda...žalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA