Zašto se Toni Bijelić pre mesec dana pojavio na Draganinom koncertu, a uveliko je započeo život s drugom ženom

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

On je tada došao u društvu sina Marka i ćerke Emanuele, a naša ekipa uslikala ga je na ulazu

Pevačica Dragana Mirković saopštila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića i da već skoro tri godine ne žive zajedno.

Iako im je bio narušen odnos i nisu živeli zajedno, Toni se pre mesec dana pojavio na Draganinom prvom koncertu u beogradskoj Areni.

Toni je tada došao u društvu sina Marka i ćerke Emanuele, a naša ekipa uslikala ga je na ulazu, dok se pozdravljao sa Zoricom Brunclik i Dragoljubom Aranđelovićem Kemišem.

On je tada sve vreme bio nasmejan, a koncert je pratio iz jedne od loža u Areni, a tada nam je još bilo jasno da je na Draganin jubilarni spektakl u Areni došao iz dva razloga - iz poštovanja i zbog dece.

Ono što je tada zaintrigiralo mnoge koji su i pre posećivali njene koncerte, jeste to što mu se ona sa scene nije čak nijednom obratila, niti ga je spomenula.

Inače, do ekipe Telegrafa je pre nekoliko meseci sa više strana došla informacija da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Pevačica je ovo zvanično saopštila večeras, 26. marta, saopštenjem za medije.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

Podsetimo, Dragana Mirković saopštila je da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića posle 24 godine skaldne ljubavi. Iz braka su dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Emanuelu.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    26. mart 2024 | 19:45

    Dragana je bila IME i pre Tonija, odlična pevačica,fenomenalnih pesama.Živeće Dragana i bez Tonija kao CARICA.

  • Kiki

    26. mart 2024 | 21:13

    E moj Toni od ovakve se zene nerazvodi.

  • Marina

    26. mart 2024 | 21:31

    Došao da gleda svog fana iz detinjstva 🤣🤣🤣🤣 al Zoka kad picne Kemiša to je veći hit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA