"To je bio najstrašniji trenutak, a u isto vreme i..." Zejna ogolila dušu, progovorila o ćerki

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Otkrila nepoznate detalje iz privatnog života

Pevačica koja se ove godine predstavila na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju", Zejna Murkić, otkrila je nepoznat detalj iz privatnog života.

Kako je istakla, saznanje da će postati majka pamti kao najlepši, ali i najstrašniji trenutak.

- Moj najsrećniji i najstrašniji u istom trenutku momenat je kada sam saznala da sam trudna. A onda samo najsrećniji trenutak je bio kad sam prvi put držala Kjaru u naručju, kada je izašla iz inkubatora, kada su rekli da je sve okej. A inače, svaki dan mi je najsrećniji kada smo nas dve kući sa našim mačorom i gledamo neki film uz gomilu hrane, znači svaki dan mi je najsrećniji - priznala je Zejna za "Grand".

Podsetimo, Zejna je nedavno pričala o tome da karijeru nikada nije želela da gradi "preko kreveta" i da nikada nije pristala na nepristojne ponude, koje su joj se nudile.

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - rekla je Zejna nedavno za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Zejna: Konstraktu u početku nismo ozbiljno shvatali, na sarkastičan način je predstavila istinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA