"Kada bi dobio dete, on bi ga strpao u dom!" Surove reči Aneline majke, spomenula i Staniju

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Jasmina progovorila o Staniji i Asminu

Jasna Ahmić, majka aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, progovorila je o sklonostima Asmina Durdžića prema muškarcima, pa je spomenula i njegovu izabranicu Staniju Dobrojević.

- Sita je imala poziv sa Aneli gde je kiptala od besa, jasno joj je stavila do znanja da treba da priča o Asminovom prljavom životu, kao i za gej aferu - rekla je voditeljka.

- Ja sam Siti rekla da mi je Aneli rekla da sumnja da Asmin voli muškarce. U više navrata mi je pričala, ja je pitam odakle joj to? Nije mi nikad rekla za taj odnos njihov i filmove, ali joj je rekao kad popije vina da sumnja da njega to uzbuđuje i da ga muškarci možda privlače. Meni kada neko kaže da je bi, to računaj da više voli muškarce nego žene - rekla je Jasna.

- Jako kompleksna tema, pitaću vas za Aneli, nije vam se dopalo izlaganje Stanije kada je pričala o Nori - rekla je voditeljka.

- Konstantno ga zove to dete, ona mrzi i njegovo dete, samo ne mrzi njegov novac - rekla je Jasna.

- Upitno je bilo da li je Nora njegovo dete, šta li će Nori reći kada odraste tvoj tata je pričao ovo-ono - rekla je voditeljka.

- Oni su pokušali da nas još više oblate, kada bi dobio dete on bi ga strpao u dom. Kada je jedno dete u domu, šta bi mogao učiniti Nori. Posle izjave njegovog tate da njima jedno dete nije bitno, da su plodni šta reći. Videla si kako je Stanija pričala o njegovom detetu, oni će se boriti i uzeti je, a ne zna da je pozove telefonom - rekla je Jasna.

- Kako gledate na njegov odnos sa Stanijom? - upitala je voditeljka.

- Njemu imponuje da je sa Stanijom, ona je kao riba i on je ponosan. Njoj odgovara dok on nabavlja pare, ali nije bitno kako. Ona njega ne može očima videti - rekla je Jasna.

- Ona kaže da ona dobro zarađuje i da njoj ne treba muškarac, a za vašu ćerku je izjavila da se bavi starim zanatom - rekla je voditeljka.

- Strašno, nikad u životu. Prvo priča da ne poznaje Aneli, a sada zna čime se i bavi, ma daj - rekla je Jasna.

- Aneli je mogla ući u bilo koji rijaliti kada god je htela, ali nikada nije rekla kako je ušla. Sedele smo Aneli, ja i jedna prijateljica. Uveče smo saznali da je on sa Stanijom, ta drugarica kaže da želi da to izađe u novine. Ta novinarka joj je ponudila da uđe u Elitu, ona je rekla ne znam videću, bojala se svega toga. Ja pitam šta je bilo, ona kaže ponudila mi je da uđem u Elitu, ja kažem nemoj molim te Aneli, znaš kakav je monstrum pričaće i izmišljaće sve najgore o tebi - rekla je Jasna.

- Šta imate da kažete o Stanijinom moralu? - upitala je voditeljka.

- Gledala sam, slali su mi neke njene rane radove, ono je užas - rekla je Jasna.

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Stanija u ulozi kućne pomoćice: Snimak usisavanja u nikad manjem bikiniju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    18. mart 2024 | 15:01

    I mama bi mogla u elitu......ima taj prefinjen izgled.......to se stekne u toj nikojoj školi.......

  • Vasiljevic

    18. mart 2024 | 16:08

    Trebala bi i jasmina uci u zadrugu pa da bude ljubavnica mice przulja oh kakva bi to kombinacija bila 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA