"Bila sam šokirana, nisu to male pare!" Peđa Medenica odbio Cakanu, a ovako je to obrazložio: "Smučilo mi se"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nije izašao u susret pevačici

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da je pevač Peđa Medenica, pre nekoliko godina, odbio njenu ponudu.

Cakana ga je pozvala da gostuje na rođendanu ćerke njene prijateljice, a Medenica je iznenadio odgovorom.

- Ćerke moje drugarice obožavaju kako Peđa peva i pitale su me da li ga poznajem. Ja ne znam da li se on seća tog mog poziva, devojčice su htele da im za taj rođendan baš peva on. Ja nađem negde telefon, okrenem ga i pomislila sam on je moj zemljak, hoće sto posto da prihvati kad ga ja zamolim. To je bila pozamašna cifra da otpeva pet pesama. Kaže on meni da ne peva to. Ja sam bila šokirana, nisu to male pare! Ljudi su imućni i želeli su svojoj deci da ispune želju. Zahvalio mi se od srca i rekao da ne radi privatna veselja - otkrila je pevačica.

Inače, Peđa Medenica je priznao da već godina ne prihvata privatna veselja i takve vrste nastupa, zbog čega ni tada nije napravio izuzetak.

- Ja ne radim privatne zabave, pre 24 godine sam počeo da pevam i trinaest godina sam radio samo privatna veselja, svadbe. To je pravi izraz, smučilo mi se. Kad sam počeo da radim klubove, odmorio sam se. Tada sam prestao da radim zabave, ali kod svih, sigurno bih prihvatio Cakanin poziv da sam radio bilo gde, ali da neko čuje da da sam radio negde, a kod njega nisam, to nikada nisam sebi dozvolio - objasnio je Peđa Medenica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Cakana: Gde je hit pesma, tu je i pun džak para

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. mart 2024 | 15:31

    Pošteno od njega .....da je pristao onda bi ispao nefer prema onima koje je odbio......znači čovek nije na prodaju za razliku od 99 % njegovih kolega i koleginica.......Svaka čast........

  • Zvele

    16. mart 2024 | 13:51

    I šta gospođi nije jasno ,ĉovek ne radi privatna slavlja .To što si ti htela da izigravaš veliku facu pred tvojom drugaricom ,to je tvoj problem i samo tvoj problem .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA