Katarina Živković pokazala trudnički stomak? Pevačica u sakou na nastupu, kada je podigla ruke sve se videlo

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica je navodno u petom mesecu trudnoće sa muškarcem kojeg nije predstavila javnosti još uvek.

Katarina Zivkovic Foto: Nikola Anđić

O pevačici Katarini Živković poslednjih dana piše se baš, i to sve zbog trudnoće, o kojoj se još uvek nije zvanično oglasila.

Naime, pevačica je u petom mesecu trudnoće sa muškarcem kojeg nije predstavila javnosti još uvek.

Iako je navodno u drugom stanju, Kaća još uvek nastupa i radi, sada je na mrežama isplivao jedan snimak sa njenog nastupa i to u sakou u kojem je pokazala i stomak.

Ona je za ovu priliku odabrala odelo, dok je širokim sakom pokušavala da prikrije stomak. Međutim, kada je zaigrala i podigla ruke video joj se go stomačić.

Poznato je da je pre par dana odjeknula vest da je Kaća trudna, što za medije nije potvrdila, ni demantovala.

- Ja sam mislila da ste vi večeras došli zbog moje muzike i da se lepo provedemo i proveselimo! (smeh) Šalim se. Stvarno poštujem vas novinare i medije, zato što znate da sam dugo godina na estradi i dugo godina zaista, ne komentarišem svoju privatnost i drago mi je što, negde poštujete, to je moje legitimno pravo, da svoj privatan život čuvam za sebe i onog momenta kada se bude desilo nešto što treba da podelim sa medijima, ja ću to da uradim, a do tada mogu samo da vas pozovem unutra da popijemo po koju i da zajedno uživamo.

Pevačica je dugo sa partnerom sa kojim čeka dete, ali ga nikada nije prikazala u javnosti. Pitali smo je da li će to tako ostati ili će nekada zajedno i ponosno pozirati pred kamerama.

- I dalje se držim toga, da su sve moje privatne stvari i moj privatan život moji i negde osećam da mi je tako najlepše. Tako sam najsrećnija i podvlačim, drago mi je što vi to poštujete.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali je da bira između koleginica, iznenadila odgovorima: Maju Berović stavili na teške muke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA