Miljana Kulić izgubila na sudu od Sanje Stanković, zbog pominjanja "kataloga" morala da joj iskešira 4.500€

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kulićeva se poverila Đedoviću

Kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, završila je na sudu, zbog toga što je starletu i bivšu učesnicu rijalitija, Sanju Stanković, optužila da se bavi prostitucijom.

Sada je Miljana u razgovoru sa Markom Đedovićem, otkrila detalje suđenja.

- Ja sam Sanji Stanković morala da platim 4.500 evra zbog kataloga koji sam pominjala - rekla je Miljana Đedoviću.

Kako su ranije pisali domaći mediji, Miljana je izgubila spor protiv Sanje, zbog čega je morala da plati kaznu za klevetu, a pošto to nije uradila, izvršitelji su joj zaplenili stvari.

- Tačno je. Toliko od mene. U gužvi sam. Izvinjavam se - kratko je tada  prokomentarisala Sanja Stanković za "Informer".

- Posle finala druge "Zadruge", Miljana je u emisiji "Narod pita" govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine - rekla je svojevremeno  Sanja Stanković za "Svet".

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    5. mart 2024 | 14:08

    Ko su ove uopste,da one budu vest u novinama?Mogu da pretpostavim cime se bave kad se tako frljaju sa hiljadama evra.Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA