Ovo je cela istina o glasanju na "Pesmi za Evroviziju 2024": Kompletni glasovi publike i svakog člana žirija

 
I. Ć.
I. Ć.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 53

Srbiju će u Malmeu predstavljati mlada Boranka Teya Dora. Srećno!

Srbija je sinoć dobila predstavnika na Pesmi Evrovizije 2024. koja će se održati u Malmeu u Švedskoj, a "rat" dve pesme sa izraženo nacionalnom obojenošću pripao je Teya Dori, koja je sa "Lila Ramondom" bila jača od Breskvice i "Gnezda orlovog".

Podsetimo, prema Pravilniku o glasanju, glasovi publike i žirija vrednovali su se jednako - 50 prema 50 odsto.

Iako je Breskvica dobila mnogo više glasova od publike, više članova žirija je više glasova dalo Teya Dori, a ostaće zapamćeno da je Sajsi MC, jedna od članica žirija, Breskvici i "Gnezdu orlovom" "poklonila" - nula poena.

Na linkovima ispod možete videti kompletne glasove publike i žirija, u oba polufinala i u finalu.

Prvo polufinale - kompletni glasovi žirija i publike.

Drugo polufinale - kompletni glasovi žirija i publike.

Finale - kompletni glasovi žirija i publike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar S.

    3. mart 2024 | 08:23

    Bruka i Sramota!! Nemam nista lose da kazem o Dori ALI neverovatno je da 5 clanica "Zirija" moze da ponisti 7 000 000 (ostali cak nisu dosegli ni 500 000) prelgada na YT i 50 000 sms poruka !! Ko ce vam glasati iduce godine sms-om!?!!? Ziri odluci da , i POSALJE KOGA HOCE, a glasovoi publike. .BACENE PARE za sms! A sve zbog yoga jer eu se Karleusa i "Breskvica" nesto malo sporeckale , a clanica ziria "Ivana Sajsi MC (koja za Karleusu pise pesme) NIJE DALA NI 1 POEN !!

  • Hogar

    3. mart 2024 | 08:11

    IMA LI IKO DA RAZUME STA PEVA I KOJIM JEZIKOM OVA POBEDNICA.......IZGLEDA DA NJU RAZUME SAMO.POLUPISMENS PEVALJKA MC....STRASNO....GLUPLJE PESME USTVARI TO I NJIJE PESMA NEGO MUMLANJE

  • Raso

    3. mart 2024 | 08:08

    Kompleksasi...gdje ce neka tamo mala simpaticna hetero djevojcica sa srpskim melosom da predstavlja Srbiju...sjeci! Jadno. Ko su clanovi zirija!?!? Zika!?!? Sta je ta grimada uradila u svijetu muzike?!?! Koju skolu je zavrsio!?!? A i ostali nisu nista kompetentniji. Komplekasasi. Ali...RTS je to. Malecka, ne brini. Glasovi naroda su sve rekli. Ti si nasa pobjednica...narodna! Protiv kompleksa i zla se ne moze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA