Hasana Dudića u jednom danu sačekale dve tragične vesti, slomljen od bola: "Ne mogu da prestanem da plačem"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevač Hasan Dudić vidno je potresen nakon gubitka dve drage osobe.

Prvo je saznao da je preminuo njegov prijatelj iz detinjstva, tekstopisac Miodrag Ž. Ilić, a potom ga je jutros sačekala vest o smrti harmonikaša Piloša, inače rođenog brata pevačice Zlate Petrović.

Za obojicu je bio veoma vezan, pa se za Telegraf prisetio njihovih zajedničkih trenutaka.

- Piloš mi je bio kao brat, a Miodrag pravi drugar. Znamo se od detinjstva, oboje smo iz Šapca. Pre dva meseca sam ga sreo na ulici, dogovarali smo se da popijemo kafu i eto, nažalost, nije se desilo - rekao je Hasan i dodao:

- Ne mogu da prestanem da plačem od sinoć, jedva sam zaspao. Kad sam se probudio saznao sam da je umro Zlatin brat. Piloš je bio vanserijski talenat. Onako kako je on svirao, nije umeo niko. Bio je naš najbolji harmonikaš. Čuo sam se sa Zlatom, pravo sa aerodroma je otišla u bolnicu, bila je na nastupu. Ona je bila uz njega i kada su ga smestili. Zvala me je iz bolnice i smirivala, vrištao sam od plača, a ona je govorila: "Dobro, smiri se". Spremao sam se da ga posetim, a sada je prekasno - rekao je kroz suze Hasan Dudić, za naš portal.

(Telegraf.rs)

Video: Hasan Dudić: Sanjao sam Šabana pred nesreću, bio je centar moga sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA