Memedovićeva ćerka zamesila hleb u kecelji: Rekreirala Konstraktin nastup i pokazala kakva je domaćica

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Inspiracija za snimak bila joj je umetnica Ana Đurić Konstrakta i njen jučerašnji nastup na "PZE" uz pesmu "Novo, bolje"

Maša Memedović Foto: Instagram/masamemedovic

Rediteljka i fotografkinja, Maša Memedović, važi za devojku koja bi trebalo da bude primer mnogim devojčicama.

Ćerke poznatog novinara Jovana Memedovića na društvenim mrežama plasira stvari koje su zaista korisne za svakodnevni život i uglavnom je orijentisana na domaćinstvo, zdrave navike i održivost prirode.

Tako smo često mogli da je vidimo kako kupuje polovnu odeću, kojoj daje novi život. Takođe, ona nema problem da uzme stari nameštaj koji pronađe ostavljen pored kontejnera i dotera ga po svojim merama, a potom ga uvrsti u svoj dom.

Lepa Maša i danas je uspela da iznenadi, kada je sa pratiocima podelila snimak u kom možemo videti da je izvrsna domaćica.

Maša je u haljini i kecelji zamesila hleb, koji već na pogled izgleda preukusno, a potom je recept podelila i na Instagramu.

Inspiracija za kreativan, a mnogima i koristan, video bila joj je umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je sinoć na "Pesmi za Evroviziju" uz pesmu "Novo, bolje" takođe mesila hleb na sceni.

Memedovićeva ćerka je uz video dodala Konstraktinu pesmu, a hleb je potom poslužila uz kajmak i goveđu kobasicu i sama ga okusila, a sve možete pogledati u snimku ispod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Jovana Memedovića obukla sako od 400 dinara, i bacila u senku sve redom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKICA

    1. mart 2024 | 19:39

    BRAVO MASO ZA MAMU I ZA TATU UZ KUCKO VASPITANJE SE POSTENE DOBRA DOMACICA ILI DOBAR DOMACIN TAKO SE POSTUPA DECOM OD MALENA AKO SE UCE ONDA I POSTANU DOBRI LJUDI I DOBRI RODITELJI A PRE SVEGA KUTURNI A KULTURA JE KUCNO VASPITANJE BRAVO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA