"Bio sam na postu, izdržao sam 15 dana bez vode": Evo zbog čega je Lečić morao da se podvrgne receptu monaha

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

On je u tom periodu izgubio čak 9 kilograma

Glumac Branislav Lečić nikada nije krio da voli da kuva, ali i da jede. Zbog visokokalorične hrane jednom je doživeo scenu, zbog koje je počeo ozbiljno da vodi računa o ishrani.

On je sada ispričao kako je to bilo.

- Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo. Ali kada sam stao na scenu hteo sam da umrem. Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Od tada sam rekao sebi:" Pred predstavu nikako obilan obrok!" Danas sa hranom završavam već negde oko 14h kada imam predstavu. I to nastojim da obrok bude lagan - istakao je glumac.

Tokom svog boravka na Hilandaru dobio je savet od monaha, kojeg se jedno vreme veoma strogo pridržavao.

- Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih. Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao 9 kilograma. Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna - rekao je glumac za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Poruka za sve iz stranke: Prošao sam i poligraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA