Oglasio se Rasta nakon skandaloznih poruka koje je razmenio sa Anom: Otkrio gde se nalazi malena Tara

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

On je ćerku usnimio u svom stanu na Vračaru

Ana Nikolić rano jutros objavila je prepiske sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, s kojim je ušla u ozbiljan sukob zbog ćerkice Tare.

Naime, posle sukoba koji je imala sa reperom, Ana se požalila da su je izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena ćerka.

Zatim se oglasila za medije i otkrila da ona ima starateljstvo nad Tarom i da će je ispistati iz školice koju trenutno pohađa.

Međutim, sada se oglasio i Rasta, koji je na Instagramu pokazao kako uživa sa ćerkom.

On je objavio fotografije iz stana na Vračaru i tom prilikom je pokazao kako provodi vreme sa naslednicom. Dok je ona crtala, Rasta ju je snimio, potom je objavio snimak na kom se mala Tara inhalira, a povodom skandala se još uvek nije oglašavao.

Podsetimo, ekipa Telegrafa posetila je Anin komšiluk u jeku skandala i njenog javnog prepucavanja sa bivšim, a komšinica je za naš portal otkrila kakava je pevačica majka.

- Anu zapravo viđam baš često, generalno to je obično kako šeta svoju ćerkicu ili je vozi negde. U suštini uvek, a kada je vidim uvek je sa ćerkom - rekla je Anina komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    29. februar 2024 | 17:33

    Jao,dosta bre više sa ovo dvoje...Nisu zanimljivi,ali je najgore što će jadno dete tu najgore da prođe...Em što nju koriste za međusobna prepucavanja,em dete ni krivo ni dužno ide od jednog do drugog extrema...Ne zna se ko je gori od njih...

  • ...

    29. februar 2024 | 16:43

    Ovo nas bas zanima

  • ime

    29. februar 2024 | 16:29

    Prelepo ako cerku vozi pijana…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA