Objavljena presuda: Evo kome je sud dodelio starateljstvo nad ćerkom Ane Nikolić i Raste

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

"Ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi", otkrila je Ana

Novi rat između bivših supružnika, pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste eskalirao je ovih dana, da bi pevačica jutros objavila i prepisku koju je imala s njim.

Posle poruka u kojima joj je Rasta zapretio da će dete viđati samo u Centru za socijalni rad, i nakon što je izbačena iz grupa za predškolsko koje pohađa njena ćerka - povelo se samo jedno pitanje.

Da li je Rasta oduzeo starateljstvo Ani?

Ana je priložila sudsku odluku u kojoj piše sledeće:

"Zajedničko maloletno dete Tara Đurić, rođena ... u Beogradu, poverava se predlagaču  Ani Đurić kao majci, radi samostalnog vršenja roditeljskog prava."

Ana se povodom novih događaja i oglasila.

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - kaže pevačica.

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan. Danas je divan dan, imam baš takvu novu pesmu! Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno.

- Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim naprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka - poručila je Ana ekskluzivno za Pink.rs, a priložila je i presudu po kojoj ona kao majka samostalno vrši roditeljsko pravo, a prebivalište deteta je na adresi majke - rekla je Nikolićeva za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    29. februar 2024 | 14:26

    Dete je zajednicko,prihvatila ili ne,jedino ako je samo uz tvoju pomoc doslo na ovaj svet,dete nije krivo,i nemas prava da mu uskracujes ocevu ljubav,niti da se bilo ko sveti drugom,na taj nacin.Tolko od mene

  • Jasmina

    29. februar 2024 | 14:30

    A ti si cvećka,

  • Velja

    29. februar 2024 | 14:28

    Ana oladi malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA