Skandal! Ana Nikolić pokazala da je izbačena iz svih grupa koje se tiču ćerke Tare: "Više neće ići u školu"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

"Strašno", napisala je pevačica

Pevačica Ana Nikolić, nakon sukoba koji je imala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom i poruka koje je javno objavila, izbačena je iz svih grupa koja se tiču ćerke Tare i predškolske ustanove koju pohađa.

Naime, pevačica i reper su se rano jutros sukobili, a u poruka koje su razmenili desila se i po koja psovka, ali je pomenut i Centar za socijalni rad.

Nakon svega, Anu su izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena naslednica.

Ona je objavila to na Instagramu i napisala: "Strašno".

Ana Nikolić Printskrin: Instagram/ananikolic

Nakon toga je saopštila da dete neće slati u školu.

- Dakle, ovo je nedopustivo... Jer čak i škola blokira majku koja je žrtva psihičkog maltreta 7 godina. Divna škola. Od danas Tara neće ići u školu koja podržava oca narko-trafikanta i konsumenta. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, Tarina mama - dodala je.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić objavila je rano jutros poruke, ne baš lepog sadržaja koje je razmenila sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Ona je uz fotografiju poruka napisala i da će se sa bivšim mužem obračunati na sudu.

- Ovako se ponaša taj veliki otac... I tako skoro pa sedam godina. A sada se stvarno vidimo na sudu. A lično ja dozvoliću da bude otvoreno na javnost - poručila je Ana.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    29. februar 2024 | 12:23

    Ana da li se pitate nekada zasto se to desava, je li Rasta naterao i vasu majku i brata da vam se ne javljaju? Zeno, imas problem koji je očigledan, prostu recenicu ne mozes sastaviti normalno, nazalost ali vidim kako ce se zavrsiti sve za max 3,4 godine ..::mada mislim da ti nema pomoci

  • Pravnica

    29. februar 2024 | 11:57

    Nisam upucena u konkretan slucaj, pa ga necu komentarisati, na zalost dosta je ovakvih slucaja, cak i obrnutih i para busi gde burgija nece, a deca na zalost ispastaju. Apel za nadlezne da ne gledaju koliko je mocan koji roditelj, vec ponasanje i zelje deteta...tako se najbolje procenjuje...i zivotinje beze od zlih i grubih ljudi...

  • ime

    29. februar 2024 | 12:08

    Znate kako otac jeste robijao zbog droge, ali na zalost u ovom slucaju on je odgovorniji roditelj. Ona je pijana stalno i pravi konstantno budalu id sebe u javnosti, ko zna sta je pisala i govorila tim vasoitacicama tako pijana. Mi to je znamo. Jadno to dete svakako jer ce preko njegove grbace sve ici kao severina i ovaj njen, samo dete ispasta. Samo sto ovde to razumem verujem da je ovaj samo zeleo da ona prestane da pije i da bruka i cerku i sebe o sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA