"Biću još u ovoj emisiji": Keba otkrio nove promene u Zvezdama Granda

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevaču je došao kraj doprinosu muzičkom takmičenju

Veliki odjek u javnosti je izazvala vest da će Dragan Kojić Keba menjati Anu Bekutu na određeni vremenski period u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Pevač se dobro snašao u novoj ulozi, međutim, kako je sada otkrio ovo će biti najverovatnije poslednja epizoda koju snima.

- Šta znam, mislim da sam se snašao, neka drugi kažu. Biću još u ovoj emisiji - rekao je pevač, a potom je odgovorio na pitanje novinara da li je doneo tortu da časti kolege:

- Ako želite da izgledate dobro, morate da budete gladni. Dobra dijeta za dobru liniju - rekao je Keba, prenosi Kurir.

Podsetimo, posle duže pauze nastavljeno je snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na iznenađanje publike Ana Bekuta je privremeno dobila zamenu zbog obaveza koje ima.

Na snimanje u studio je među prvima stigao Keba, koji je trenutno zauzeo Bekutinu stolicu, te se našalio sa prisutnim pripadnicima medija.

- A, šta vam kažem, lepi ste i divni ste! Lepo je vreme, sunce - rekao je Keba sa osmehom.

Bekuta je u par navrata kritikovala određene stajlinge takmičarki, te je Keba otkrio da li je saglasan sa koleginicom.

- Ne znam, u ovoj emisiji koja je emitovana sam rekao da nemam nameru da komentarišem stajling. Rekao sam svim takmičarima, bilo da je muško ili žensko, da su najvažniji srce i glas, a na trećem mestu je mozak - poručio je Kojić, a potom takmičarima dao savet.

- Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim ja tako ramišljam - istakao je pevač.

Keba važi za jednog od najstilizovanijih pevača na estradi, pripadnici sedme sile našalili su se da će zaseniti Milija i Bosanca.

- Njih niko ne može da zaseni, oni su šampioni! - sa osmehom je rekao Keba za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: "Predlog svih je bio da...": Keba nakon što je zamenio Bekutu u Zvezdama Granda otkrio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA