Gradonačenika Splita pitali da li će dozvoliti Prijine koncerte: Njegov odgovor iznenadio je čak i voditelja

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Pored brojnih tema o kojima je govorio, u jednom momentu voditelj i gradonačelnik dotakli su se teme koja je mesecima broj 1. u Hrvatskoj - Prijovićka

Posle brojnih koncerata kojima ruši rekorde u Hrvatskoj, pa je tako sada u roku od dva dana raspordala skoro tri dvorane u Rijeci početkom aprila, gradonačelnika Splita pitali su o Aleksandr Prijović.

Naime, Ivica Puljak gostovao je u emisiji Aleksandra Stanovića Nedjeljom u dva, gde su se u jednom trenutku dotakli Aleksandre Prijović.

- Da vas neko pita, ne znam je li bilo takvih zahteva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović? - pitao ga je Stanković.

Njegov odgovor iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je gradonačelnik Zadra nedavno zabranio Prijin koncert u tom gradu.

- Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita - da, zašto ne - rekao je Puljak.

Podsetimo, od poverljivog izvora "Index" je iz Zadra saznao da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Junior

    20. februar 2024 | 18:21

    Razjedinjeni hrvatski gradonačelnici lak plen za srpsku estradu😃😃😃 Prijovićki svaka čast umetnica par ekselans,isto kao što su bar 20- 30 jako dobrih estradnih izvođača,ali kako su krenuli ovi njihovi gradonačelnici pokupiće nam sve "cajke" i seoske muzičare a ni briga ih nije kako ćemo mi da se veselimo po birtijama i vašarskim šatrima😅😅😅

  • Zoka

    20. februar 2024 | 23:23

    A i preterala je dosadila je više i bogu i narodu dosta više.

  • Baron

    21. februar 2024 | 03:40

    Koji paradoks, a zadar pre beograda bio srbski grad!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA