Đorđe David se video sa mužem žene koja je stradala: "Taj razgovor mi je bio važan kao i rođenje deteta"

 
J. G.
J. S.
J. G. J. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Obavio je razgovor sa suprugom žene koja je poginula, koji mu je bio jako važan

Muzičar Đorđe David ipak se pojavio na snimanju "Zvezda Granda".

Nagađalo se da li će do toga doći jer je nedavno bio akter saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, kada je igrom nesrećnog slučaja usmrtio ženu na putu.

David je otkrio kako se nakon svega oseća.

- Sve bolje i bolje. Obaveze i zadaci koji kasne zbog svega onoga što mi se desilo su me ubacili u turbo mood, to je nešto što mi strašno prija - rekao je muzičar i otkrio da je obavio razgovor sa suprugom žene koju je usmrtio.

- Ja sam se susreo sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajnoj nesreći. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, normalan, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam, to mi je bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa svog srca jer sam znao da on želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Mislim da je to očistilo neke oblake u glavi. Jako mi je važno da je čovek svestan cele situacije. Ja sam u tom trenutku postupio najbolje moguće - rekao je roker i otkrio još detalja:

- Nisam ga lično pozvao, iako sam telefon imao, zamolio sam advokata Viktora koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javno mesto, jedan prekoputa drugog. To je veoma emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta, to nikada neću zaboraviti. Do te mere mi je važno kao i rođenje mog deteta, prvi poljubac, prvi koncert i slično - rekao je Đorđe David i otkrio kakvu dalje ima obavezu prema tužilaštvu.

- Imam obavezu da se u Kumanovu javljam svakog 15. u mesecu. To su stvari na kojima sam insistirao da se desi prilikom prvog mog odlaska tamo - objasnio je on, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako je Ana Sević reagovala na pitanje da li je dobila platu od 5.000€ za vođenje Zvezda Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA