Dragana Katić je jedva odgajila sinove, danas je ponosna na njih: "Deo moje familije je to primio sa zadrškom"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Njen suprug je do saobraćajne nesreće koju je doživeo bio veoma prisutan u odgajanju zajedničke dece, ali je Dragana u celoj priči imala glavnu ulogu

Voditelja Dragana Katić majka je blizanaca na koje je izuzetno ponosna, jer ih je uprkos teškoj finansijskoj situaciji u kojoj je svojevremeno bila uspela da ih izvede na pravi put.

Blizance je dobila sa 30 godina i kako je istakla u jednom intervju, zrelo i odlučno je shvatila da želi da se razvede i da nastavi sama da brine o svojim sinovima.

Njen suprug je do saobraćajne nesreće koju je doživeo bio veoma prisutan u odgajanju zajedničke dece, ali je Dragana u celoj priči imala glavnu ulogu.

- Kada sam odlučila da budem samostalna majka jedan deo moje familije je primio to sa nekom zadrškom i nije baš bilo prijatno kako će oni nekome to da kažu, međutim ja sam njima vrlo lepo jasno i glasno objasnila da svako bira svoj životni put, da se nekom zalomi ovako, nekom onako... Meni se desilo ovako i to je to - rekla je ona u emisiji "Naj od naj".

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    18. februar 2024 | 21:23

    Koliko znam ona je decu dobila sa ozenjenim covekom...

  • Ja

    18. februar 2024 | 20:10

    Otac Draganine dece nikad nije bio njen suprug, a takodje je i bio ozenjeni kad je ona ostala u drugom stanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA