U Hrvatskoj uništavaju bilborde, a evo šta nam je Ceca rekla o zabrani ulaska u njihovu zemlju

 
N. L.
Z. R.
N. L. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Neko je sebi dao za pravo da ovim činom pokuša da "govori" umesto čitave hrvatske nacije, što je pevačici kristalno jasno i ovakve stvari je ne zabrinjavaju

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon što su uništena dva bilborda u Hrvatskoj na kojima je najavljen njen koncert u Mariboru.

Strašne uvrede, komentari i sam čin uništavanja bilborda na kojima su najavljeni koncerti izazvali su veliku pažnju, ali i osudu javnosti.

Iako je pre samo četiri meseca na njenom koncertu u Sloveniji, u mestu Brežice, bilo na stotine Hrvata, neko je sebi dao za pravo da ovim činom pokuša da "govori" umesto čitave njihove nacije.

Bez obzira na sve, ovo Cecu nije pokolebalo, već kako je izjavila ovo je maslo pojedinaca koji pripadaju manjini, a čak i ne govore hrvatski jezik.

Inače, o navodima da joj je zabranje ulazak u Hrvatsku, Ceca je nedavno govorila upravo za Telegraf:

- Pa nije, kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock - rekla je ona pre nekoliko meseci za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    11. februar 2024 | 16:30

    Meni je već žao ovih Hrvata. Toliko su bolesni u svojoj mržnji da je to tužno.

  • Vesna

    11. februar 2024 | 17:40

    Bolesnici, mogu da joj pljunu pod prozor, dok ih izjeda tolika doza mrznje !😪

  • BANE

    11. februar 2024 | 18:02

    MI smo jos bolesniji sto dopustamo da nas rade ko konje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA