Milan Popović se obratio direktno Severini nakon što su joj oduzeli starateljstvo: "Jedna je majka, a očeva"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Iako se retko oglašavao, Popović se sada sa bivšom "obračunao" preko Instagrama

Drama između bivših supružnika, Severine Vučković i Milana Popovića oko starateljstva nad sinom Aleksandrom koje je sud oduzeo pevačici, traje već nekoliko nedelja.

Iako se Milan retko oglašavao, dok je Severina apelovala na sudstvo i javnost da joj je još jednom načinjena nepravda, a u čemu su je mnoge javne ličnosti podržale, sada se oglasio i biznismen.

On je na svom Instagramu, "pecnuo" bivšu, statusom:

- "Jedna je majka", a očeva ima više komada, šta li? - napisao je on.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milan Popovic (@milan8popovic)

Podsetimo, Severina je, nakon odluke Vrhovnog suda o tome da joj oduzmu starateljstvo nad sinom, istom uputila otvoreno pismo.

- Dragi Vrhovni sude... Dakle, s obzirom na to da ste javno objavili vašu odluku i to pre nego je meni odluka uručena, javno vam i dogovaram. Ja sam S.V. (a ne S.K., kako ste napisali u odluci). Mama kojoj ste uzeli dete, kako biste ispravili "neujednačenu sudsku praksu" i "greške u proceduri" u postupku koji se završio pre dve i po godine... Proceduralna greška se sastoji u tome da je, po vašem mišljenju, sudsko veće u postupku za starateljstvo trebalo da sasluša veštake, koji su nalaz pisali gotovo godinu dana ( a trebalo je da bude gotov za mesec dana) - napisala je ona i dodala:

- Znači, oboje veštaka, Grošić i Dijanić, koji su, uzgred, zadnji put videli moje dete pre tri i po godine, nisu usmeno obrazložili svoj nalaz, kažete. Na sud su pozvani. Dijanić se opravdala nalazom da je bolesna, a veštak Grošić da je kognitivno nesposoban. Svoj nedolazak na sud opravdao je, citiram: "Zbog nedostatka kognitivnih i intelektualnih spsobnosti, vezanih upravo za konkretan predmet". Tim rečima doslovno. Pitam se je li možda bio i kognitivno nesposoban kad je radio nalaz ili kad ga je poslao? Ali to je druga tema...

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. februar 2024 | 16:36

    Obično je tako kod razvedenih mama sa malom decom.....čast onim mamama kojima posle razvoda ne treba niko osim njene dece...........

  • 😂

    9. februar 2024 | 16:25

    Seve,jesi li sigurna da je tvoje ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Jazz

    9. februar 2024 | 17:09

    Uzasan lik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA