Takmičarki iz Zvezda Granda se slošilo na bini: "Nisam ovo očekivala, kada sam videla..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pomenula je i svoj ljubavni život, te iako je veoma poželjna i lepa, sitiče da dečka ne može da pronađe već duže od dve godine

Takmičara iz Zvezda Granda, Atomska Mina, otkrila je da joj se tokom nastupa slošilo na bini velelpne scene.

Kako je naglasila, na secni joj se slošilo - kad je videla glasove žirija.

- Ja ovo nisam očekivala, kada sam videla pet-pet, slošilo mi se, uopšte nisam razmišljala o tome. Izvukla sam pesmu koju sam pevala pretprošle godine u takmičenju, sigurna sam u nju kao ni u šta drugo i rekoh „Ajde da odvalim to“- počela je ona i dodala:

- Šalim se, bilo je napeto, akapela je skroz druga priča, mada može više da se pokaže u tom pevanju, da se eksperimentiše, da se pokažu neki detalji. Što se pevačkog dela tiče, volim kada nema matrice, tada mogu da izvodim trilere više puta, da menjam intonacije i da ubacim neke svoje ukrase. Matrica te nekako tera da budeš u nekom kalupu, ja bolje pevam akapela, nego uz matricu što mislim da je i večeras bio slučaj. Bolje sam otpevala ovu u akapeli, nego prvu sporu pesmu sa matricom - započela je Atomska Mina.

Pomenula je i svoj ljubavni život, te iako je veoma poželjna i lepa, sitiče da dečka ne može da pronađe već duže od dve godine.

- Eksperimentišem i u životu, stilom, oblačenjem, na fakultetu kada radimo neke projekte, u ljubavi možda, ne znam. U ljubavi eksperimentišem tako što ne mogu da nađem dečka evo već dve godine i uspešan je eksperiment jako -rekla je ona za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA