Natalna karta mlade političarke, Ane Grozdanović, vam otkriva kakva je budućnost očekuje

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Astrološkinja Jasmina Mitorvić odradila je natalnu kartu i otkrila nam kakava je budućnost očekuje.

Mlada i uspešna političarka, članoca Glavnog odbora "SPS-a", Ana Grozdanović već godinama unazad temeljno gradi svoju političku karijeru, stepenik po stepenik, na sebi svojstven način - zbog čega ju je narod i zavoleo.

Kako je veoma popularna i voljena, prvenstveno u svom gradu, ali i u čitavoj zemlji,  astrološkinja Jasmina Mitorvić odradila je natalnu kartu i otkrila nam kakava je budućnost očekuje.

Aleksandra Ana Grozdanović - Podznak Rak, Mesec u Jarcu. Sunce u Biku.

- Ona je veliki empata koji se zalaže za druge ljude i svoj narod. Veoma odgovorna, disciplinovana i posvećena, često preuzima odgovornost i za druge ljude. Radije će učiniti drugima nego se boriti za sebe. Njena planeta Mesec u Jarcu govori o uspehu u karijeri, posebno u državnim strukturama. Poziciju i uspeh postiže upornim radom i trudom. Kako je planeta u konjukciji sa Neptunom govori o politici i učešću u političkim i vladinim organizacijama. Ima jako dobar aspekt sa Saturnom iz desetog polja, polja karijere, pa ujedno joj i sedma i deseta kuća daju poziciju i veliku vidljivost i popularnost.

- Takođe, ovaj aspekt će joj doneti konstantan napredak ali uz dosta prepreka i upornosti. Ukoliko ostane disciplinovana i strpljiva zauzeće visoke funkcije u oblasti kojom se bavi. Kako su joj šesta i deseta kuća u znaku Strelca i Ribe to joj daje komunikaciju i saradnju sa strancima i inostranstvom kroz posao kojim se bavi. Vladar ovih kuća, koje simbolizuju radno mesto i polje profesije jeste Jupiter u Strelcu gde sam je odmah pitala da li je završila pravo, što joj odlično leži, te otuda zanimanje za bilateralne saradnje i naglasila sam da joj je povoljno međunarodno pravo. Ona je osoba koja treba da predstavlja most između naše zemlje i stranaca. Odlična je za tu oblast, ali i svaku funkciju koju bude dobila izvršavaće sa istančanim osećajem za pravdu i zakon. Najizazovniji aspekt koji ima u svom horoskopu jeste kvadrat između Sunca i Urana na nultim stepenovima.

- Kako je Sunce vladar njene kuće komunikacije a Uran simbolizuje razne političke organizacije, pokrete i ideologije, ona se žestoko zalaže i bori protiv lažnih autoriteta i onih u koje ne veruje. Zbog toga je možemo povezati sa kontroverznim izjavama gde će privući kako istomišljenike tako i potencijalne neprijatelje. Mora biti oprezna kome veruje jer ima sklonost idealizaciji i posvećenosti nekim višim ciljevima za dobrobit drugih koji će nailaziti na otpor onih koji ne podržavaju takvu filozofiju. To svakako ne znači da ne treba da ide u tom pravcu već da sledi svoj put. Ova i sledeća godina su joj veoma značajne za postizanje velikog uspeha u karijeri. Prvi put ima svoj Saturnov povratak koji će joj aktivirati polje uspeha u profesionalnom smislu.

Inače, Ana je rođena 21.4.1995 godine u Nišu, a Pravni fakultet je završila u istom gradu. Dok nije postala političarka, Ana je zarađivala tako što je plela kikice i šminkala, a onda je rešila da pomaže ljudima i pošla put politike.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA