Petar Grašo pružio podršku Severini, pa se obratio pravosuđu: "Daj dete materi!"

 
M. K.
A. Š.
M. K. A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 10

Grašo je 27. januara održao koncert na Jahorini, pa je za naš portal sumirao utiske, otkrio planove o daljoj karijeri, ali je prokomentarisao i slučaj njegove koleginice Severine

  • Dobro veče, hvala na izdvojenom vremenu. Održali ste jedan fantastičan koncert večeras, publika je uživala. A kako ste se Vi proveli?

- Ja se uvek provedem dobro. Jahorina mi je posebno nekako draga i tu dolazim češće nego na ostala mesta. Retko tu sviram, ali dođem češće. Tako da smo odlučili da u ovom snežnom mesecu napravimo jedan lep invent za one ljude koji žele osetiti taj neki dašak moje energije. Uživali smo sat i pedeset minuta. Zaista je prošlo jako brzo. Iznenadio sam se kad smo došli do kraja.

  • Da li je došao neko od Vaših najbližih da Vas podrži, da li su možda tu supruga i ćerkica?

- Ne, samo ja i moj bend. Porodica mi je kod kuće. Ponekad kad je negde blizu i kad je zgodno, vodim ih sa sobom, ali ovaj put smo udaljeni na kratko.

  • Skoro ste kupili nekretninu ovde. Zašto ste se baš odlučili za Jahorinu?

- Jahorina je meni odavno u srcu i Sarajevo mi je blizu i volim ovaj zrak i tu me vežu neka draga prijateljstva, tako da mi se nekako učinilo da je to mesto gde sam osetio da moram da provodim neko svoje slobodno vreme, a samo je 260 - 270 km od Splita, tako da poželim sa neke velike vrućine doći negde malo hladnije. Gde ćeš bolje nego ovde? Mojoj duši tu odgovara.

  • To znači da ćete češće ovde biti gost?

- Biću najčešće što je moguće, obzirom na moj posao.

  • Pričali ste o Oliveru Dragojeviću, kako ga pamtite? 

- Oliver je deo mog detinjstva, deo mog života. Obeležio je veliki deo, ja bih rekao čak i celi, ali ne mogu. To je čoveg kojeg poznajem od svoje četvrte godine. Naši roditelji su se družili, otac i majka su njegovi prijatelji bili sa njim i njegovom suprugom Vesnom, tako da je njegov doprinos zapravo osvestio taj neki talenat koji imam i neku vrednost, koju, čini mi se da imam. Ja to verovatno ne bih znao tada. Svirao sam klavir. Voleo sam da pevam, ali nisam znao da li je to dobro. Onda kad ti najbolji kažu da si odličan, onda ideš dalje.

  • Kako komentarišete trenutnu situaciju u kojoj se nalazi Vaša koleginica i prijateljica, Severina?

- Izuzetno mi je žao. Saosećam sa njom. Mislim da sila javnosti koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce govori sve ono zapravo šta zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i dalmatinski izraz koji kaže: "Daj dete materi!".

  • Je l' ste joj pružili podršku?

- Dopisivao sam se sa njenim menadžerom. Bila je na Jahorini pre 2 - 3 dana. Mi se ne čujemo 4 meseca, pa se čujemo 3 puta u 3 dana. Nas vezuje nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo.

  • Kakvi su Vam planovi u daljoj karijeri?

- Moji planovi su da sad ulazimo u studio i radimo novu pesmu. Dosta se pesama nakupilo i već je jedna pauza od pesme "Voli me", koja je jedna od pesama koja je obeležila prošlu godinu. Sad je vreme za nešto novo. Radim u studiju, neću pričati, jer nikad ne najavljujem svoje pesme. Tako je bilo i za "Ako te pitaju" i "Moje zlato". Nisam ništa govorio. Radimo stalno. U studiju sam "čisti pacijent" koji gleda svaki trenutak, svaki detalj. Gledam da dam i 150%. Mogu samo da odam da će biti brža. Uželeo sam se malo nekog bržeg ritma.

(Telegraf.rs)

Video: Publika "odlepila" kada je Grašo zapevao ovaj hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    28. januar 2024 | 17:49

    Grasak Pero ne vrsi pritisak na sud.

  • pa

    28. januar 2024 | 18:09

    Da li pitao neko dete gde želi da živi, i sa kim? Oni ga medjusobno pozajmljuju kao da je neka stvar! Ja lično Severini nešto ne verujem!!!

  • Обилић

    28. januar 2024 | 18:49

    Подршка за Милана шта је мислила дотична да може да води дете на турнеју по 46 дана да не иде у школу туче се се са сестром дивна мајка

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA