Isplivao snimak Cece koji pokazuje kako je sve počelo: Kratka kosa, okružena ljudima, a atmosfera "gori"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U pitanju je bila jedna od tezgi Svetlane Ražnatović, iz davne 1989. godine

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je na sceni skoro 35 godina, a publika je zavolela zbog neverovatne boje glasa i emocije koju prenosi kroz svoje pesme.

Na internetu, osvanuo je snimak Cecinog nastupa, i to sa samog početka karijere.

Ceca je tada imala kratku kosu, a pesmom "Vremena se menjaju", atmosferu je dovela do usijanja. Još tada je bilo jasno da korača krupnim koracima ka uspehu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Uživo muzika sa veselja (@uzivomuzikasa)

Ceca je do danas izdala 16 studijskih albuma, a poslednji "Autogram", svojoj publici je predstavila 25. juna 2016. godine.

Davne 1993. godine imala je svoj prvi koncert pred 10.000 ljudi na beogradskom stadionu "Tašmajdan". Godinu dana posle toga u hali "Pionir" takođe pred 10.000 ljudi, a već sledeće godine u istoj hali, sa istim brojem ljudi.

Ceca je do danas napravila preko 100 pesama, od čega su 80% hitovi.

Prva pesma joj je bila "Cvetak zanovetak" 1988. godine, nakon nje "Lepotan", 1989. godine, nakon čega su se hitovi samo nizali.

Za Novu godinu muzička zvezda je nastupala na Zlatiboru, a tom prilikom je za medije otkrila i kakvi su joj dalji planovi:

- Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu. Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam. Već smo se dogovorili preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom Berović i duetom "Ne računaj na mene". Mislim da će to biti super stvar jer mi je na tim pesmama dečija boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat.

(Telegraf.rs)

Video: Pevačice poslale poljubac i pokazale koliko je prijateljstvo jako: Ceca i Dara uživaju na ručku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    28. januar 2024 | 11:40

    Tu je bila dete a u ono vreme svi su pevali po kafanama i takozvanim domovima kulture ili svadbama pod šatorima jer nisu postojali klubovi,splavovi ,dvorane za svadbe a diskoteke su puštale drugu vrstu muzike ali ne uživo.......ona je ovde pristojno obučena kao svaka tinejdžerka onog vremena.......ovo je neko porodično slavlje jer vidimo nekog deku kako igra kolo iza nje.....treba da bude ponosna kako je sa talentom sama počela a Karleušu je mama voditeljka gurala odmah na televiziju.......iako svi znamo da ne zna da peva.......

  • Nidza

    28. januar 2024 | 12:36

    Lep devojcurak je bila.

  • Goga

    28. januar 2024 | 12:35

    Oduvek je umela da peva. Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA