Umro otac zvezde Granda: "Zbogom, tata..."

 
J. S.
J. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica se sa velikom tugom javno oglasila i okačila fotografiju voljenog tate u invalidskim kolicima

Pevačica Dragica Zlatić doživela je porodičnu tragediju. Njoj je preminuo otac od koga se i javno oprostila putem društvenih mreža.

Pevačica se sa velikom tugom oglasila i okačila fotografiju voljenog tate u invalidskim kolicima.

- Zbogom, tata - napisala je ona uz emotikon polomljenog srca, a ova vest pogodila je i njene kolege, prijatelje i fanove koji su joj uputili izjave saučešća, ali i ljubavi i podrške.

Dragica Zlatić Printskrin: Instagram/ dragica_zlatic

Inače, Dragičin otac prošle godine napunio je 86 godina kada se cela porodica okupila uz bogatu trpezu i tortu sa svećicama kako bi proslavili njegov divan dan, a slavljenik je tom prilikom održao i emotivan govor.

- Bože pomozi da bude sve najbolje u životu našem. Da dočekate vi,kao i ja, ove godine, da budete dobri iskreni i sa srećom da mi bude rođendan - rekao je tada gospodin Zlatić.

Pevačica je svojevremeno progovorila o odrastanju uz oca koji je bio strog.

- Nisam imala neko bajno detinjstvo i da sam odrasla sa puno ljubavi. Otac mi je uvek bio prek, strog, prznica, nedostajala mi je njegova ljubav. Ali evo sad kako prilazim kući, svaki put se uplašim. Kad sam bila poslednji put nije ga bilo iako on skoro nikad nigde ne ide, ja sam odmah pomislila da je negde pao, on ni mobilni ne nosi, i onda posle 45 minuta vidim ga da ide iz komšiluka, i pao mi je kamen sa srca. Jako je star i bez obzira kakav naš odnos bio do sada, jako će mi teško pasti kada jednog dana budem ostala bez njega - rekla je pevačica sa knedlom u grlu za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Šarić slavio punoletstvo sinu: Pola estrade pevalo, njegova Ceca grlila Čolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA