Janjuš progovorio o tome što je pokojni Mihajlo imao nalog na Onlifensu: "Ko sam ja da bilo kome šta branim"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Njegov život, njegov posao", rekao je on

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz rijalitija, kako bi gostovao u emisiji, a tom prilikom progovorio je o pokojnom bratu Mihajlu.

Poznato je da je Mihajlo imao nalog  na sajtu "Onlifens"

- Nisam ni znao to sve dok nisam izašao i dok se ovo desilo. Ko sam ja da bilo kome šta branim. Njegov život, njegov posao - započeo je Janjuš i dodao:

- Nije mi se žalio. Komentarisali su ga ljudi koji nemaju šta da komentarišu i nemaju svoj život.

On se takođe obratio svojoj porodici.

- Obratio bih se mojoj porodici da ne brinu, ja se borim i boriću se i ja sam rođen da se borim. Ja se kroz život borim sa svim i svačim sam se borio. Sa 17 godina sam otišao od kuće, do današenjeg dana se borim sam - rekao je Janjuš na početku pa nastavio.

- Lakše mi je ovde nego da sam napolju, tamo bih više razmišljao, tamo ne mogu da se opustim, ometa te sve sa svih strana. Mnogo je teško. Ne znam zbog čega je Mihailo izvršio samoubistvo. Mogu samo da se nagađaju neke stvari. Jedino je neki prebačaj u pitanju, niko nema nikakvu predstavu. Sve je nejasno i meni i mojima. Ja sam bio najluđi, od mene se očekivalo da ću svašta raditi. Od mene se sve očekivalo, kao i to. Ali od njega to niko nije očekivao. Moji majka i otac nikada ne bi pomislili da bi on to mogao da uradi - rekao je Janjuš u emisiji "Amidži šou".

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA