"Vratile su se stare emocije": Ceca otkrila sa čime se suočila kada je snimala pesmu "Za kraj"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"To su bila neka bezbrižna vremena", rekla je ona

Folk zvezda Ceca Ražnatović sinoć je izbacila pesmu "Za kraj" koja je snimljena za potrebe filma "Nedelja", ali to joj nije bilo lako da uradi.

Kako je Ceca otkrila, njoj su se vratile stare emocije nakon što je usla u studio.

- Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne - rekla je Ceca.

Potom, Ceca je progovorila o Džeju i njihovim anegdotama.

- Za dvadeset godina koliko sam poznavala i družila se sa Džejom, tu ima mnogo anegdota. Jedno je sigurno, gde god da se pojavi napravi haos i sjajnu atmosferu. Imao je posebanu boju glasa u kojoj se satkalo toliko emocije, a i bol, da posle njega nisam čula nikoga da ima takvu boju - istakla je ona.

Futa je pričao Ceci o filmu, te je nestrpljiva da ga pogleda.

- Pričao mi je Futa dosta o filmu, jer ima mnogo zanimljivosti iz života njega i Marine. Verujem da su uradili sjajan film i da će se publici dopasti. Uostalo, videćemo reakciju publike, šta će oni reći nakon gledanja - rekla je Ceca za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    15. januar 2024 | 02:42

    Jedva cekamo novi album i drago mi je ako bude tekst iz tih bezbriznih vremena iz Marinine i Futine riznice i naravno saradnja sa Milijem

  • Meri

    12. januar 2024 | 18:32

    Glas joj je propao nacisto, tesko je slusati je sada. Steta, bila je zaista sjajna pevacica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA