"Na praznike sam depresivna"! Jovana Tipšin na današnji dan ne krije tugu: "Ali...znam da nije kraj"

 
M. K.
M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica je ogolila dušu na praznik, pa otkrila zašto Božić budi u njoj posebno nedostajanje prema nekim ljudima

Pevačica Jovana Tipšin, otkrila je kako današnji praznik utiče na nju, ali i čija blizina joj neizmerno fali.

- Darivanje je uvek lepo. Mislim da je nešto najlepše i da je najbolje nahraniti gladne, da činimo milostinju, da ljudima pružimo da osete lepotu reči, razgovor. Najlepše je širiti ljubav i radost – počela je Jovana, pa priznala zbog čega je depresivna tokom praznika:

- Ima dosta ljudi koji su za vreme praznika anksiozni i depresivni. Mene na primer praznici podsećaju na moju mamu koja više nije sa nama. Tako da mi se mešaju energije i osećanja, radosti i tuge. Setim se majke koja je korindžala, unosila badnjak, a opet čovek se raduje tom prazniku, ali opet ga dočekam u radosti jer kao vernik znate da tu nije kraj i da postoji život i negde tamo.

Jovana Tipšin iza sebe ima karijeru dugu nekoliko decenija, a uspela je da opstane na javnoj sceni iako nije imala nikakve skandale iza sebe.

Pevačica je i sama priznala da joj je uvek na prvom mestu bio posao, ali da se malo kaje što se toliko posvetila tome.

- Volela bih da se ostvarim kao majka, ako Bog da i da se udam, ako Bog da. To bih volela. A sad, uz Božiju pomoć, videćemo. Ja sam celog života samo karijera... Karijera je tu. To je bilo moje pogrešno razmišljanje verovatno, ali sad kad radite na sebi, osvestite neke stvari, šta je važno u životu. Ok, to je moj posao, ja to radim, uživam u tom poslu, ali mora čovek da ima svoju porodicu - rekla je ona za "Premijeru", pa dodala:

- Jer doći ćete u godine kada ostarite. Ne kažem da dete treba da čuva vas. Svi oni odrastu i odu svojim putem, što treba, to je i normalno, ali opet, imate vaše dete, nekog svog.

(Telegraf.rs)

Video: Počela božićna liturgija u Hramu Svetog Save: Prelepi prizori u srpskoj svetinji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA