Milan Stanković noć proveo u crkvi i dočekao Božić: Pevač se oglasio porukom za sve vernike

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Inače, poslednjih godina Stanović se potpuno posvetio veri i Bogu

Pevač Milan Stanković poslednjih godina potpuno se okrenuo veri, pa se čak spekulisalo i da je planirao da sezamonaši i zauvek napusti estradu, se sada oglasio za najlepši i najradosniji hrišćanski praznik.

Stanković je, kao i većina vernika Božić noćas dočekao u crkvi, odakle se i oglasio.

On je uslikao freske u crkvi u kojoj je na božićnoj ponoćnoj liturgiji dočekao najradosniji praznik i svojim pratiocima poželeo:

- Mir Božiji. Hristos se rodi - napisao je Milan.

Milan Stanković Printskrin: Instgaram/milanstankovic

Podsetimo, kako se spekulisalo Stanković s potpuno posvetio veri i Bogu i proteklog leta je trebalo da se zamonaši u jednom manastiru u Budvi, međutim do togaa nije došlo.

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog meta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir - rekao je sagovornik u julu ove godine sveštenik manastira u Budvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA