Dejana Živković sa sinom izašla iz porodilišta: Drži buket crvenih ruža, a tata Filip ne skida osmeh sa lica

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Manekenka izgleda sjajno samo nekoliko dana nakon porođaja

Manekenka Dejana Živković porodila se 2. januara u privatnoj klinici u Beogradu i na svet je donela svoje drugo dete, takođe dečaka, sa kojim je danas, 6. januara, napustila porodilište.

Maleni Novak je na rođenju imao 3.770 grama i 53 centimetra.

Dejana je u srećnom i skladnom braku sa Filipom Simovićem, koji je danas došao u porodilište kao bi izveo suprugu i sina.

Filip nije skidao osmeh sa lica, a po suprugu je došao sa buketom crvenih ruža koji bi svaku damu oduševio, a Dejana je blistala od sreće.

Manekenka i majka, već sada drugog deteta, izgleda sjajno samo nekoliko dana nakon porođaja, a sada će sa bebom i suprugom da uživa u svom domu.

Podsetimo, samo godinu i po dana nakon što je rodila naslednika Lava, njena porodica je postala bogatija za još jednog člana.

Nekadašnja učesnica emisije "Prvi srpski top model" sa suprugom Filipom Simovićem, koji ima uspešan biznis vezan za transport, odlučila je da drugom sinu da ime Novak.

- Ime Novak za mog sina ima poseban značaj za mene. Oduvek mi se to ime veoma dopadalo, i želela sam da mu dam nešto jedinstveno. Nisam upoznala nikog drugog sa tim imenom, što je danas prava retkost i to mi je dalo dodatnu sigurnost u izboru. Želim da mu pružim ime koje će ga izdvojiti i biti deo njegove posebne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Snimio prase, pa kući zapevao: "Od rakije, nema bolje": Darko ranom zorom sa sinom otišao po badnjak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    6. januar 2024 | 15:07

    Usta 'ko štuka

  • СилиКон

    6. januar 2024 | 14:34

    Не могу да верујем.У приватној клиници а не у Лос Анђелесу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA