Objavljena zajednička fotografija Aleksandre Prijović i Jelene Marjanović: Ovaj prizor danas tera suze na oči

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jelena se kretala u estradnim krugovima, s obzirom da je Zoran kao tekstopisdac i kompozitor radio hitove za mnoge pevače

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je stradala pre 7 i po godina na nasipu u Borči i dalje je aktuelan s obzirom na to da je njen muž koji je glavni osumnjičeni oslobođen, nakon što je prvo bio osuđen za ubistvo.

Jelena se kretala u estradnim krugovima, s obzirom na to da je bila pevačica, a da je Zoran kao tekstopisac i kompozitor radio pesme za mnoge pevače.

Između ostalog, nastupala je sa sada veoma popularnom pečicom Aleksandrom Prijović, sa kojom je 19. jula 2015. pevala na jednoj svadbi u Republici Srpskoj.

Fotografija koja je isplivala na društvenim mrežama jeste jedina zajednička koju imaju. Pozirale su nasmejane, mlade, lepe i pune lepe energije. Nažalost, Jelenin život ugašen je na tragičan način, a pravda još nije ugledala svetlost dana.

Karijera Jelene Marjanović počela je 2000. godine kada je izdala prvi album ''Ti gubiš'' za produkcija kuću ''Renome'', a popularnost je stekla prelaskom u ''Grand produkciju'', 2002. godine kada snima album ''Mangupe''.

Zoran Marjanović se brani sa slobode, a u novom procesu će imati novog sudiju, s obzirom da je stari sudija, u međuvremenu, prešao u Apelacioni sud u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA