Voditeljka postavila Milanu pitanje o zlostavljanju, on hteo da napusti emisiju: "Ovo mi nije trebalo"

 
M. K.
M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

"Je l' mogu da idem sad? Ovo meni nije trebalo. Ne želim da pričam o tome" rekao je voditelj Pinka

Voditelj "Elite" Milan Milošević nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je nikad iskrenije pričao o agresivnom ocu, majci koju je ostavio u rodnoj kući i prelasku u Beograd.

Ipak, postojala je teme o kojoj nije mogao da govori.

Voditeljka "Informerovog podkasta" je pitala Miloševića da li želi da priča o silovanju koje je doživeo, jer je ona od poverljivog izvora dobila informaciju da se to njemu dogodilo.

- Pitaću te, nadam se da se nećeš naljutiti. Imam informaciju da si bio zlostavljan, da si doživeo silovanje - glasilo je pitanje.

- Ne znam sad... Na šta da ti odgovorim uopšte - rekao je Milošević, pa dodao:

- Ja ne mogu o tome da pričam. Ne mogu, to je za mene previše. Ne mogu. Je l' mogu da idem sad? Ovo meni nije trebalo. Ne želim da pričam o tome. Nije mi dobro - poručio je vidno potresen voditelj.

- Možeš li molim te da se smiriš, ako hoćeš možemo da zaustavimo sve - zaključila je voditeljka.

@balkanska_kafana_ #milanmilosevic #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #fyp #foryou #fypシ #viral #viralvideo #viraltiktok #viraltiktok #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #popular #popularcreator #popularvideo #popularno #viralno #trending ♬ Džanum - aysheeXD Remix - KlaizeeXD

Inale Milana su umalo letos, navodno, silovali u Budvi. Njega je napastvovao bračni par iz Austrije, a sve se desilo kasno u noć u jednom apartmanu u blizini starog grada. Milan je njih upoznao na moru.

- Upoznali su se jer su se oni predstavili kao da su njegovi fanovi iz Austrije. Vrlo brzo su počeli da se druže. Kako je on na more u Crnu Goru otišao sam, često i tamo dugo boravi, on često menja ekipe za druženje. Tako je bilo i sa ovim parom. Nekoliko večeri su izlazili zajedno i ništa nije slutilo na događaj koji se dogodio prošle nedelje. Otišli su i malo su se zapili. Pošto je bilo baš prijatno veče, oni su mu ponudili da druženje, pošto se sve zatvorilo u jedan, nastave na vazduhu na njihovoj terasi sa pogledom na more. Apartman koji su iznajmili nalazio se u blizini Starog grada i zaista pucao je pogled na more. Milan je došao i svi su zajedno seli na terasu. Otvorili su piće i svi su nastavili da uživaju u istom. Milan mi je rekao da je u tom trenutku njen muž otišao da se tušira, a čim se to dogodilo, ona je bukvalno naskočila na njega. Nije znao o čemu se radi - rekao je izvor za Skandal, inače Milanov prijatelj.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    28. decembar 2023 | 14:41

    Отац видео где нагиње.па покушао да га упути на прави пут

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA