"Nadrogirana, tukao je neko..." Voditeljka Elite dobija užasne poruke zbog problema sa licem

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Kakve su vam misli, takav vam je život", poručila je Ana

Voditeljka "Elite" Ana Radulović otkrila je da ima problem sa licem zbog čega se ne snima u krupnom kadru.

Ona je dobila mnogo negativnih komentara, zbog čega je rešila da se oglasi.

- Primetila sam da se ljudi pitaju zašto se neko vreme u emisijama nisam snimala u krupnom kadru i da se o tome baš polemiše. Želim da verujem da je to briga, a ne vaša radoznalost. Hvala što ste brinuli, imala sam zdravstvenih problema. Hvala Bogu, bolje je. A pojedincima koji mogu da pomisle da je "neko tukao voditeljku", "nadrogirana, pa je ne snimaju" i ostalo... Reći ću onu poznatu: "Kakve su vam misli, takav vam je život" - napisala je Ana.

Voditeljka je otkrila zbog čega joj je palo lice i zatvorilo oko.

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis - istakla je Ana.

- Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - izjavila je Ana Radulović za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душка

    26. decembar 2023 | 17:36

    Какав смо ми то народ?Зашто жарко желимо да пљунемо на нечији живот,ко смо то ми који себи дајемо за право да износимо такве грозоте немајући појма шта је истина али,битно је да повредимо ту младу жену.Како се осећају ти монструми кад се погледају у огледало?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA