Hit snimak sa Prijinog koncerta u Tuzli: Vesni Đogani nasred scene pukle obe bretele, jedva završila nastup

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

O pehu koji joj se dogodio dok se na sceni grlila sa Prijom i sama je sada pričala

Pevačica i članica dens grupe Đogani, Vesna, gostovala je na drugom koncertu koleginice Aleksande Prijović u Tuzli, a tom prilikom je doživela ozbiljan peh i to malo nakon što je kročila na scenu.

O pehu koji joj se dogodio dok se na sceni grlila sa Prijom i sama je sada pričala, te anvela da joj je to "upropastilo" ceo doživljaj.

- Nažalost, nisam mogla da odigram kako sam ja to zamislila. Dogodio mi se peh na sceni. Kada smo se Aleksandra i ja zagrlile, pukla mi je prvo desna bretela, pa onda i leva. Nije bilo vremena ni mogućnosti da ja to zašijem na briznu - ističe Vesna i dodaje:

@dzeniii07 @DjoganiVesna bombetina 🔥 #aleksandraprijovic #aleksandraprijovictuzla #djogani #djoganivesna #djoledjogani #tuzla #fyp ♬ original sound - Dzenita

- Ali ja sam profesionalac i nisam htela da to remeti čitavu priču. Iako jeste bacilo senku na čitav doživljaj, ali Aleksandra hvala, Tuzla hvala, volim vas - poručila je Vesna Đogani.

Inače, i na raznoraznim profilima na društvenim mrežama video Vesninog nastupa postao je veoma viralan, ali sudeći po istom zaista možemo da donesemo samo jedan kolektivan zaključak - žena ništa nije slagala, stvarno je carica.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон

    25. decembar 2023 | 16:35

    Молим оне који знају да ми јаве колико има ових Ђоганијевих и чиме се баве???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA