Zbog jednog detalja u Karleušinoj vili mnogi "trljaju" oči: Ovo je dokaz da je u korak sa svetskim zvezdama

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Jelena je i ovog puta nadmašila samu sebe

Mnoge poznate ličnosti već su okitile svoje domove u novogodišnjem duhu, pa je to učinila i pop zvezda Jelena Karleuša, a njena dekoracija mora biti poput nje - raskošna, blistava, moderna, drugačija.

Kako se bliži kraj ove godine, Karleuša se posvetila dekorisanju vile, a sa pratiocima na Instagramu je podelila kako njen dom izgleda pred novogodišnje praznike.

Od svojih standarda JK ni ovog puta nije odstupila. Osim što je enterijer ukrasila, novogodišnje dekoracije nije manjkalo ni u velelepnom dvorištu.

Naime, u samom dvorištu se nalazi nekoliko jelki, ali i brojne lampice, a tu je i irvas koji tradicionalno  krasi ovo bajkovito izdanje.

Jelke nisu manjkale ni u kući, pa je Jelena umesto jedne, okitila četiri, Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njene jelke izgledaju poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

Inače, mnoge svetske zvezde su dekorisale svoje domove tako što su umesto jedne jelke okitile nekoliko, što je ovog puta uradila i Karleuša.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    23. decembar 2023 | 16:26

    Da, moguće je da svetske zvezde pate od depresije pa same sebi nameću neke stvari, za mnoge nedostižne, da bi se lečile ?

  • NS

    23. decembar 2023 | 12:10

    Karleuša je inspiracija za mnoge svetske zvezde. Mnoge se ne ustručavaju da je kopiraju.

  • suma sumarum

    23. decembar 2023 | 18:01

    jelku kitim 26 decembra a sklanjam 14 januara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA