"Oni lukavi su iskoristili Dačićevu dobrotu! Za rezultat su krivi ti što su poželeli da budu šef, a ne Ivica"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Ana se oglasila i odgovorila na mnogobrojne poruke koje su joj pristigle

Srpska političarka i članica Glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović oglasila se na drušvenim mrežama i tako pružila podršku ministru Ivici Dačiću.

Ivica je priznao, kao i članovi stranke koju vodi da nisu zadovoljni izbornim rezultatima, zbog čega je pominjao i ostavku, ali ipak mu to nisu dozvolili drugovi iz partije, kako je on istakao.

Ana se, ponovo, tim povodom obratila putem Instagrama i odgovorila na mnogobrojne poruke koje su joj pristizale poslednjih dana.

- Dobar dan svima. Mnogo vas mi je pisalo kako je Ivica, kako je do ovoga došlo, itd. Ja vam jedno mogu reći i to je sigurno tako. Ivica Dačić je dobar čovek, pa ne vidi mane kod ljudi, on bi svakom pružio ruku i dao šansu. Lukavi to osete, pa koriste - poručila je Ana i istakla da njen šef nije kriv, te se nada da će on uvideti, kako ona navodi, istinu.

- Moj šef sigurno nije kriv za rezultat, jer se on bavio državnim poslovima, krivi su oni što su vodili partiju, poželeli da budu šef, pa tako i loše kadrovirali čime je očigledno nanenta šteta partiji. Tu Ivica sigurno ne može biti kriv! Ja se iskreno nadam da će šef uvideti ovu jednu jedinu istinu i skinuti krivicu-teret koji je samo iz svoje dobrote preuzeo na sebe - zaključila je Ana Grozdanović.

Podsetimo, Ivica je sam u izbornoj noći rekao da je njegovo mišljenje da treba treba naći novog lidera SPS, ali je naveo "da nije mojih drugova iz partije, sigurno da bih je već danas podneo".

- Naš voljeni šef neće da napusti partiju, zato što to neće dozvoliti ni jedan član partije ! Šefe vole te tvoje drugarice i drugovi! Nikada mi nije bilo jasno kada ljudi kažu: "Skromno u krugu porodice", ka nema većeg bogatstva od toga ! Mi socijalisti smo porodica, a samo porodica je tu kada je loše! Bez Dačića nema ni partije - napisala je Ana na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Fatalna srpska političarka ima poruku za sve hejtere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA