Novogodišnja magija u dvorcu Dragane Mirković: Pokazala kako je okitila jelku, ukrasi kao iz bajke

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na kapiji je okačen venac za Božić

Folk zvezda Dragana Mirković sa svojim mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom živi u dvorcu Ebenfurt koji se nalazi nadomak Beča.

Kako praznična euforija uveliko traje, pevačica je bila vredna, te je u svom porodičnom domu okitila veliku raskošnu jelku prepunu ukrasa u crvenoj i beloj boji, kugli različitih oblika i veličina, Deda Mrazova, ali i svetlucavih lampioni koji su upotpunili tu magiju. Sin Marko nije mogao da odoli prizoru, te je uslikao jelku i postavio na svoju društvenu mrežu Instagram.

Dok je Dragana na pomenutoj mreži istakla spoljašnji deo, pa su na kapiji velelepnog dvorca okačili veliki jednostavan venac sa crvenom mašnom za Božić.

Podsetimo, Dragana i njen suprug Toni već godinama unazad ulažu u renoviranje zamka Ebenfurt. Ono što je manje poznato je da je u njemu nekada živela Marija Terezija - ona je krajem 17. veka često boravila ovde.

Prema sopstvenom priznanju, pevačicina omiljena prostorija je ona koja je u potpunosti posvećena nagradama za njena brojna muzička dostignuća.

Za dvorac je svojevremeno Dragana rekla da ne zna koliko tačno soba u njemu ima. Njen plan je da se prvi sprat pretvori u muzej i otvori, kao poseban kutak stare kulture i umetnosti, za posetu - pre svega, školske dece.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Dragane Mirković: “Nakon njegove smrti sam mislila da neću nastaviti, Brena me je spasila”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA