"Prvi je mamin sin, više favorizujem drugog, on je isti ja!" Adaktar o odnosima u porodici: "Svi znaju..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Izazvao lavinu komentara izjavom

Kontroverzni vlasnik prestižnog salona, Adam Adaktar, pojavio se na promociji albuma mlade pevačice Angelline, sa kojom se privatno druži još iz studentskih dana, a za nju ima samo reči hvale.

- Moje prijateljstvo sa njom datira još sa fakulteta. Ona je bila najkreativnija na našem fakultetu bar što se muzike tiče. Jako mi je drago što je uspela da ostvari svoj san, mislim da to radi fenomenalno i jako sam ponosan na nju - rekao je Adam,

Kako danas mnogi snimaju pesme, i oni koji znaju, i oni koji ne znaju da pevaju, Adaktara su pitali da li bi jednog dana i on možda izbacio pesmu.

- Ne, mislim da to ostavljam pevačima, a ja ću da se bavim šoubiznisom - istakao je Adaktar, koji je neobičnim stajlingom prikupio sve poglede.

U crnom, od glave do pete, sa skupocenim detaljima, LV tašnom i neobičnim lakovanim klompama od 1.000 evra, Adam se pojavio na ovom događaju, a kada smo ga pitali odakle inspiracija za taj stajling, rekao nam je:

- Nisam se nešto potrudio, ovo je moj svakodnevni izgled. Tako sam danas bio obučen, pa sam samo svratio na događaj - naveo je "Bog obrva".

Na Angelininu promociju je došao u društvu prijateljice, dok njegova supruga Anđela, kako kaže, odmara od njega.

Na pitanja o porodici i deci, Adaktar je imao još jednu šok izjavu.

- Ne bih se složio da je moja porodica skandalozna, svi roditelji znaju da se uvek jedno dete favorizuje. Ja favorizujem drugog sina, zato što je isti ja, a prvi sin je mamino dete. Tako sam jednom razmišljao zašto mene ljudi ne vole, a dok sam to razmišljao, sedeo sam na svom zlatnom tronu, pa sam onda shvatio, aha, da... Zbog toga - nasmejao se Adam nakon što je to rekao.

Šta nam je još otkrio, poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Adam Adaktar:Još 2-3 sina će mi roditi surogat majka,Anđela je mnogo zgodna da bi to neko upropastio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    18. decembar 2023 | 21:34

    Samo me zanima ko to uopšte bruji o njemu, a pogotovo o njegovom stajlingu??? Bolje saznajte čime se dotični bavi, jer od obrva ne može baš da se da za klompe 1000 eura!!

  • Laza

    18. decembar 2023 | 23:08

    Zna li se nesto zasto mu je propao "odlican" rijaliti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA