Kampanja "21 dan zahvalnosti": Una televizija drugačijom inicijativom inspiriše na prave vrednosti

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovih dana svi pričaju o temi koja nas sve podstiče da se duboko preispitamo i promenimo navike, i zapitamo se koliko smo zahvalni na ljudima i stvarima koje nas okružuju

Poruka kampanje je da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo, a u okviru emisija "Popodne", "Una, due, tre" i Vesti Una televizije imamo priliku da svakodnevno čujemo mudre i životne priče od mnogih stručnjaka iz oblasti psihologije ali i od poznatih ličnosti, influensera i građana.

Una televizije postavljala je svima isto pitanje - na čemu ste zahvalni, a pojedini odgovori ostavili su nas bez reči.

Pogledajte šta su o zahvalnosti rekli Đule Van Gog, Ivana Peters, Bane Vidaković, klinički psiholog Danijela Ostojić, psihološkinja Marija Hadžović poznatija kao Harmonija duše, trener Nemanja Milović, ali i naši građani.

Influenserka Nataša Kovačević, popularna Njezvanova, oduvek je na društvenim mrežama otvoreno pričala o svojim gubicima, teškim trenucima i uvek je i u tim objavama bilo nade. I sada je sasvim iskreno otkrila kako biti zahvalan posle životnog brodoloma: "Ne daješ ti da bi ti se neko zahvalio, ali svako voli da to čuje pa i univerzum".

Srpski reprezentativac u košarci Boriša Simanić za Una Dan otkrio je svoje zahvalnosti: "Zahvalan sam svim ljudima koji su bili uz mene, da postignem neki rezultat."

Svako od nas može uvek da izvuče nekoliko lepih stvari iz jednog dana. Zahvalni na životu, sunčanom danu, ukusnoj čokoladi, negativnom testu na kovid, na deci i porodici, lekarki koja savesno obavlja svoj posao, na dobrom raspoloženju, parking mestu, dobijenom poslu – samo su neki od odgovora koje reporteri Una TV svakodnevno dobijaju od naših sugrađana.

Mi smo zahvalni što smo se podsetili starih i mudrih izreka - slušajte starije, budite vredni, strpljivi i radujte se malim stvarima. Na čemu ste vi zahvalni?

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA