Tiktoker iz BiH koji je pronađen mrtav poslednji snimak objavio na dan smrti: "Lažeš me, ljubavi..."

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Mladi tiktoker umro je u Gracu, u Austriji

Ervin Begić (23) iz Cazina koji je pronađen mrtav 13. decembra 2023. godine u Gracu, poslednji snimak na Tiktoku objavio je upravo tog dana.

On je podelio svoj snimak uz pesmu "Lažeš me ljubavi" koju izvodi Barbara Bobak, a na koju se nastavljaju poznati tsihove pesme "Sexy and I Know It" koju izvodi LMFAO.

Takođe, on je tog dana, kako se da videti na njegovom TikTok profilu, odgovarao na komentare koji su mu ljudi ostavljali.

"Zašto, bruda moj, zašto bratu nisi rekao šta te muči. Ništa nije vredno života. Da te dragi Alah uvede u dženet kume moj", napisao je jedan mladić koji je poznavao Ervina na Fejsbuku.

"Neka ti je laka zemlja, brate moj, već mi fališ. Kako ću bez tebe", napisao je drugi, dok je jedna devojka objavila poruku:

"Nije sreća para puna vreća. To znaju oni što je imaju."

@erwin_beg ♬ LAZES ME LJUBAVI X SWXY AND I KNOW IT DJ YvNG - yvng

Sajt Crna-hronika.info navodi da će poslednji ispraćaj Ervina Begića biti u ponedjeljak 18. decembra u 15 časova, te da su iza njega ostali majka Medisa, otac Elvedin, sestra Melissa i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    16. decembar 2023 | 14:46

    Da nije bio polularan na tiktoku verovatno bi danas bio ziv i srecniji u dubini duse nego sto je bio.Izvucite pouku iz ovoga tiktokeri,influenseri,jutjuberi i instagramuse.

  • BAJA

    16. decembar 2023 | 14:22

    Niko nikog nije vredan, kad shvatite da ste sebi najpreci, najbolji, najleosi, tad cete znat zivet. Ko vas ceni, voli postuje, ivi uzvratite, ko to neradi tako, okrenite plocu u svoju korist. Ode drug, drugarica, cura, nadjite druge pun ih je svet. Sebi ste najpreci.

  • BAJA

    16. decembar 2023 | 14:02

    Zivot je lep, samo ga treba znat zivet, neki izgleda neznaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA