Milica Pavlović otkriva da li je "Boginja" ili "Kučketina": "Kad nema dokaza, mi nismo krivi, svi su bili..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U drugom izazovu koji smo pripremili "seksi Senjoriti", stavili smo je na teške muke pa je morala da bira između svojih pesama, tačnije naziva

Muzička zvezda Milica Pavlović uveliko vrši poslednje pripreme pred veliki solistički koncert, a u pauzama između napornih treninga i proba družila se sa našom ekipom.

U drugom izazovu koji smo pripremili "seksi Senjoriti", stavili smo je na teške muke pa je morala da bira između svojih pesama, tačnije naziva.

Milicu smo stavili u situaciju da po naslovima njenih pesama bira "koja je vrsta žena", a ona nam je dala krajnje zanimljive odgovore, pa čak otkrila i nekoliko ekskluzivnih priča.

Da li je: "Boginja ili Kučketina", "Tako mi treba ili Dabogda propao", "Mogla sam" ili "Provereno"; "Posesivna bivša" ili "Hej ženo"; "Baja papaja" ili "Papi"; "Senjorita" ili "Šećeru"; "15-ica" ili "Kraljica prokletih"; "Operisan od ljubavi" ili "Ne sećam se"; "Tango" ili "Lav"; "Demantujem" ili "Alibi"

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen "Lav", papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i neviđenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo jako malo, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rođak sa sela

    20. decembar 2023 | 14:25

    Seljanka je časna žena i domaćica, a ova je seljančura, što mu dođe kao karakterna osobina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA