Karleuša prvi put iskreno o odnosu sa Tošićem: "Dušku sam oprostila sve ono što je radio, ali on ne prašta"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 33

"Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zavuek", navela je Jelena

Pop diva Jelena Karleuša sigurno je jedan od najintrigantnijih javnih ličnosti na prostoru čitavog Balkana, a poslednjih godina mediji su se zbog velikog interesa javnosti često bavili njenim brakom sa fudbalerom Duškom Tošićem.

Ona je, sada, prvi put najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem, koji kaže "da joj nije i da ne može da prevaziđe medijsku bruku" koja ih je zadesila pre nekoliko godina.

- Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zavuek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu - naglasila je ona.

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

- Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao... - ispričala je ona u podkastu za "InformerTV".

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileva

    15. decembar 2023 | 16:15

    Oprostila si mu,sto si ga varala ??? He,he,he.pa ovo je vrh

  • Da

    15. decembar 2023 | 16:13

    Tacno tako malo koji muskarac bi oprostio takvu javnu bruku,sama prevara je nemoralna bez obzira da li je pocinio muskarac ili zena,nazalost mnogi danas ne cuvaju svoje brakove takva su vremena nizak moral medju ljudima,medjusobna varanja,razvodi,sudjenja oko dece itd.

  • SRBIN

    15. decembar 2023 | 15:44

    On je kao bingo-TOČAK // kakav dasa pao na tebe takvu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA