Karleuša se oglasila nakon što smo nju i Priju uslikali zajedno: "Da sam muško vrtela bi me oko prsta"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Paparaco Telegrafa je od objavljivanja glavna tema na društvenim mrežama i fanovi obe strane čekali su da se bar jedna tim povodom oglasi

Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu, nakon što su ekskluzivne paparaco fotografije koje smo objavili prošle noći, a na kojima su ona i Aleksandra Prijović, "zapalile" i preplavile društvene mreže.

Kako je istakla, mlađa pevačica ju je pristupom - razoružala.

- Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju! - napisala je Jelena.

- Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku - dodala je pop diva u svom duhovitom maniru.

Podsetimo, njihove zajedničke fotografije su ogromnu pažnju izazvale zbog toga što se mesecima unazad priča o njihovom navodnom lošem odnosu. Kako nam je rekao izvor sa lica mesta, prošle noći ništa nije ukazivalo na to da postoji bilo kakva neprijatnost.

- Delovale su kao da je među njima sve u redu, potpuno drugačiji utisak od onoga što se piše u medijima u poslednje vreme. Nisam siguran da li je susret bio dogovoren ili su se srele, jer kada sam ja stigao one su već bile tu - rekao je izvor za Telegraf.rs.

- Aleksandra joj je nešto pokazivala na telefonu, to sam zapazio, ali stvarno ne znam o čemu je bilo reči - dodao je naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša i njen usvojeni pas

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mace

    14. decembar 2023 | 10:35

    Tako se slihtala i Ceci

  • Bata

    14. decembar 2023 | 12:10

    Pop diva?! Ha,ha,ha! Dobar jutarnji fazon!

  • Ели

    14. decembar 2023 | 14:06

    E сада када би успела да је посвађа с Цецом, па да процвета! Овако, ниво шлихтања после онолико индиректног пљувања , огавно!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA