"Prevarila sam i sebe i popa": Slavica se kroz suze obratila svešteniku, želela da se ispovedi, međutim...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica je medijsku pauzu iskoristila za obilazak manastira

Pevačica Slavica Ćukteraš  jedno vreme se nije pojavljivala u medijima, a nedavno je otkrila da je za to vreme obilazila manastire.

Slavica je priznala da je jednom prilikom pokušala da se ispovedi u manastiru, dok je još bila u vezi sa golmanom Vladimirom Avramovim, međutim, to joj nije pošlo za rukom.

- Išla sam u manastire, ali ne redovno. Kako pop peva, ja plačem, Vladimir mi dodaje maramice, ona žena što prodaje sveće dodaje maramice...valjda dođe tako čoveku da se isplače. Završila se liturgija, nas dvoje ostali i dolazi pop. Kažem ja njemu: Pope, ja bih da se ispovedim. Pita on mene: Da li ste se nekada ispovedali? Naravno, ja odgovorim da nisam i da ne znam kako to funkcioniše... samo želim da olakšam dušu. On je meni rekao da se javim, međutim ja sam prevarila i samu sebe i popa jer nikada na kraju nisam ni otišla da se ispovedim. Da mi je tada uhvatio da me ispovedi, ko zna šta bih mu rekla - rekla je ona za "Blic dan".

Podsetimo, pevačica je ove godine u junu prijavila novosadskoj policiji bivšeg muža i bivšeg golmana Vladimira Avramova zbog pretnji koje joj je uputio.

- Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - rekao je tada naš izvor.

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Priznala da sve radi kako joj bivši muž kaže: Slavica Ćukteraš prvi put u javnosti sa golmanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA