Udovici Olivera Dragojevića pun inboks bračnih ponuda: "Nisam ni ja blesava"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vesna i Oliver su bili u braku 4 decenije, a nakon njegove smrti ona je ostala sama...međutim, Vesna je priznala da ima dosta udvarača

Udovica pevača Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević je nedavno u jednom večernjem šouu iznela do sada nepoznate detalje o svom privatnom životu.

Vesna je ostala bez Olivera, pre 5 godina, a sada je za Radio Dalmaciju otkrila da joj nakon smrti supruga stižu bračne ponude.

Ovako je pevačeva udovica govorila o svojoj mladosti:

- Muškarcima su uvek bile zanimljivije druge devojke. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik, vidim da im je krivo što su tako mislili! Zadnji put ovaj jedan Zoran, šta je išao sa mnom u razred, ja sam bila zaljubljena u njega. Priđe mi on kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke... Kasno si se setio Zorane!

Vesna je priznala da ima dosta udvarača, kao i da je jedan toliko uporan da je upozna, da na društvenim mrežama stalno menja imena, a istu sliku ostavi na svakom profilu:

- U inboks su počeli da mi šalju neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram Fejsbuk, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvek ista slika, ma nisam ja blesava...

Vesna se takođe prisetila dana kada ju je Oliver primetio. Kako je i sama rekla, on je stalno menjao devojke, ali se posebno zakačio za nju, čak ju je jedno vreme i pratio, kad mu je zapala za oko:

- Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: "Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!" A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana".

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA