Tea Tairović i Barbara Bobak zaludele Austrijance: Njihov medij pisao o našim zvezdama na ovaj način

 
S. J.
J. G.
S. J. J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Njihove pesme su među najslušanijima na području Austrije

Nove tri pesme, tačnije, prvi deo albuma mlade pevačice Barbare Bobak, "Barbarizam", osvaja ne samo Balkan već i Austriju.

Austrijski medij "Kosmo" pisao je o našoj zvezdi, koja se na estradnoj sceni pojavila kao učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a potom je stupila u vezu sa folkerom Darkom Lazićem, o čemu je javnost brujala.

Pesme "Barbarizam", "Lažes me ljubavi" i "Prva" već dva dana ne izlaze iz trendinga u Austriji, a njihov poznati portal opisao je Barbaru kao pravu senzaciju.

Ove numere ušle su u top 10 najslušanijih pesama na Jutjub trending listi u Austriji, imaju milionske klikove, a oni su ih opisali kao pesme koje "podstiču na ples" i koje su brzo "omađijale" njihov narod, zbog čega ne prestaju da se slušaju na njihovom području.

Barbara je nedavno gostovala u jednom austrijskom klubu koji je bio pun do poslednjeg mesta, a prisutne je "zapalila" svojim glasom i energijom, zbog čega možemo zaključiti da je u Austriji već obožavaju.

Ovakav uspeh, pre Bobakove, postigla je Tea Tairović, o kojoj se takođe pisalo na portalu "Kosmo".

Kada je izdala album "Balerina", Tea Tairović je zauzela čak pet mesta na top 10 listi najslušanijih pesama u Austriji.

Njene pesme "Hajde", "Balkanija", "Balerina", "Izrael i Palestina" i "Bibi Habibi" danima nisu prestajale da se "vrte" i slušaju na području Austrije, odakle su stigli milionski pregledi za pomenute hitove.

Nema sumnje da je pred ovim mladim pevačicama uspešna i blistava karijera. U Austriji ih vole, u Srbiji i na Balkanu obožavaju, a svet je tek pred njima.

Inače, Tea Tairović nedavno je bila gost u našem podkastu "Petkast", gde je iznela brojne zanimljive činjenice iz svog života, što možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Najveći poraz mi je da zatrudnim pre braka, predbračni ugovor je obavezan: Barbara Bobak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. decembar 2023 | 08:19

    Slušane su zahvaljujući balkanskoj dijaspori a ne Austrijancima.........

  • nibrS

    12. decembar 2023 | 08:12

    Ahahahahaha... Kosmo uticajan medij... Ahahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA