Članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović pripremila građanima iznenađenje, a jedan potez ju je oduševio

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Prvo sam se iznervirala, ali možda je ovako bolje ispalo", rekla je Ana

Političarka i članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, više puta do sada je u svojoj karijeru dokazala da i te kako brine o narodu Srbije, pa je tim povodom sada pokrenula još jednu akciju.

Ana je obezbedila 3.000 ruža, kako bi iznenadila parove i žene.

- Dragi narode, ja sam danas obezbedila 3.000 ruža, i osmislila da 3o ekipa raspodelim po delovima grada da se "prišunjaju" kada vide ljubavni par, i daju muškarcu ružu kako bi iznenadio svoju lepšu polovinu - rekla je političarka.

Ipak, nije sve pošlo po planu.

- Zvali su se sa terena i rekli da nema mnogo parova, verovatno zbog hladnoće, pa sam odlučila da se obavezno parovima daju ruže, ali i ženama, da ih eto iznenadimo, ali i muškarcima da odnesu kod kuće svojim devojkama, ženama, majkama, sestrama... Prvo sam se iznervirala, ali možda je ovako bolje ispalo - istakla je ona.

Ana se potom pridružila ekipi na terenu.

- I kada sam se pridružila jednom od timova, desilo se ovo. Muškarci su meni vraćali ružu, jer su želeli meni da je poklone, a ja hvala Bogu ne umem poklonu da kažem 'ne'. Pitali su me za sliku ili Instagram. Tako da sam te ruže donela kući. Realno, ja volim ruže i puno mi je srce što su tako smeli muškarci. Bravo - poručila je Ana.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David otkrio kada se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA