Pridružite se inicijativi: UNA TV pokreće "21 dan zahvalnosti"

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Una televizija od 11. decembra pokreće izuzetno zanimimljivu kampanju pod nazivom "21 dan zahvalnosti" kojom će nas kroz inspirativne i poučne razgovore sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti psihologije ali i svima onima koji su nas dotakli svojim sudbinama, hrabrošću i mudrošću, podstaknuti da razmišljamo i obraćamo pažnju na pozitivne stvari, događaje i ljude na kojima bi trebalo da budemo zahvalni

Voditeljka emisije "Popodne" Marijana Tabaković pozvala je sve gledaoce da se priključe ovoj neobičnoj inicijativi:

-Želimo da u naradnih 21 dan kroz bogat, inspirativan, zanimljiv i strukovno potkovan sadržaj na ovu temu u svim emisijama Una TV, doprinesemo da svakodnevna zahvalnost postane deo dobrih životnih navika svih nas. Ne možemo ignorisati našu realnost ali verujemo da ćemo kroz brojne primere uistinu spoznati da možemo osvestiti ne samo te sitnice koje čine život već i to koliko nam iskrena zahvalnost pomaže da budemo zadovoljniji i osećamo se bolje - kaže šarmantna voditeljka i dodaje:

-Želimo da čujemo i mišljenje naših gledalaca. Kome ste poželeli dobro jutro i dobili zauzvrat osmeh? Da li ste razmišljali koliko ste zahvalni na prvoj jutranjoj kafi, toplom tušu, parking mestu, razgovoru sa ljubaznim taksistom ili prodavačicom, dobroj čaši vina sa prijateljima ili komšijama?

Marijana ističe da će biti veoma zanimljivo čuti odgovore publike:

-Pratite naše zanimljive priče do 31. decembra u svim emisijama Una televizije i šaljite nam svoje odgovore - tri stvari na kojima se vi zahvaljujete svakog dana.

Una televizija poziva sve čitaoce i gledaoce da se pridruže i budu deo inicijative "21 dan zahvalnosti" i pišu o svojim iskustvima vezanim za zahvalnost u komentare i odgovore na društvenim mrežama Una televizije ili da ih pošalju putem maila 21danzahvalnosti@unaworld.com.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA